Alzheimer café: wat kunnen wij voor elkaar betekenen

alzheimer cafeEr is weer een een Alzheimer café op 28 april. Het thema is: wat kunnen wij voor elkaar betekenen, nu we elkaar niet kunnen treffen. Het gaat om een online bijeenkomst. Daarom is het nodig om u aan te melden als u aanwwezig wilt zijn. Online bijeenkomsten zijn misschien niet uw dagelijkse manier van anderen treffen, maar het is wel goed om elkaar te spreken. U zult zien dat het in de praktijk meevalt. De bijeenkomst is op woensdagavond 28 april aanvang 19.30 uur tot 20:30 uur.

Lees meer: Alzheimer café: wat kunnen wij voor elkaar betekenen

DreamTeam Dorpsplatform

rijnenvalleiTekst vanuit krant Rijn en Vallei:

"Dorpsplatform duikt de wijken in en adviseert. De doelstelling van het Dorpsplatform is het bevorderen van de leefbaarheid in Renkum en Heelsum en een bijdrage leveren aan het realiseren van een goed woon- en leefklimaat.

Lees meer: DreamTeam Dorpsplatform

Coronavirus

Renkum voor ElkaarHet coronavirus heeft invloed op ons allemaal. Het maakt deel uit van onze leefomgeving, of we willen of niet. Maar hoe gaan we ermee om? Kunnen we onszelf goed redden als we zoveel thuis en binnen moeten blijven of hebben we hulp nodig?

Renkum voor Elkaar heeft de hulpvraag en hulpaanbod met elkaar verbonden. 

Lees meer: Coronavirus

Nieuwsbrief over 2019

nieuwsbriefEr is een nieuwsbrief verschenen over het afgelopen jaar. Geinteresseerd in wat het dorpsplatform gedaan heeft het afgelopen jaar? Lees hier de de nieuwsbrief. 

Agenda

Vergadering:
maandag 
17 mei 2021
Agenda volgt


Wandeling:
7 juni 2021

Adverteerders

Social media

Contact & informatie

Voor contact & informatie kunt u een bericht sturen naar:

 

info@renkumheelsum.nl